Inredning

 • renovering lägenhet övernattningslägenhet

  Övernattningslägenhet med hotellkänsla

  Bland stadsvillorna i Örgryte har familjen samlats. Varje lägenhet utgör ett plan. De har renoverats och fått ny fräschör.

 • vikpartier skjutpartier tillbyggnad

  Om- och tillbyggnad av sommarhus

  Under uppväxten tillbringades sommaren i denna idyll. När det sedan blev dags att ta över stugan formades tanken om ett nytt boende.

 • nybyggnad villa bjäre

  Villa på Heden

  I underbar natur ligger denna villa – en gedigen byggnad med noga utvalda material.

 • ombyggnad tillbyggnad sommarstuga

  I kvarter med anor

  Tiden har sin gång och ibland får projekt ta sin tid. Under flera år funderar paret på hur sommarhuset ska bli ett komplett hem. I etapper växer det fram och resultatet blir en samling byggnader med olika tidsmässigt ursprung men med materiell sammanhållning.

 • tillbyggnad katalogvilla

  Sommarrum – ute och inne

  Sommarhemmet sedan många år har fått ett rejält lyft. Fokus ligger på att hela familjen ska kunna samlas och vara tillsammans, men även få en avskild plats om man så vill. Ljus och skugga. Umgänge, lek och vila.

 • Hästgård för generationer

  Nya tider för med sig nya behov, även då det gäller lantbruksbyggnader. Befintliga ekonomibyggnader har byggts om för att användas som gästbostad samt stall med sadelkammare och övriga kompletterande stallfunktioner. Gårdsformationerna kompletteras med ett nytt vagnslider och en levande hästgård ser dagen.

Back to top